Podme inleder samarbete med Envoy – ger fler möjlighet att lyssna på poddar

26 april 2024

Podme lanserar ett rekommendationsprogram i samarbete med Envoy. Implementeringen av funktionaliteten kommer att ge Podmes kunder möjlighet att på ett enkelt sätt dela premiuminnehåll med sina vänner och familj som i sin tur inte behöver vara Podme abonnenter.

Rekommendationsfunktionen gör det möjligt för Podmes Premium-abonnenter att enkelt dela premiumavsnitt till vänner och familj. Mottagarna av premiuminnehållet får omedelbar tillgång till att lyssna på innehållet, utan att behöva ladda ner appen eller skapa ett konto. Denna nya funktion förbättrar inte bara användarupplevelsen utan utökar också Podmes räckvidd bortom den befintliga kundbasen.

– Vårt mål med den nya rekommendationsfunkationen är att öka kunskapen och intresset för våra premium-podcasts, säger Sara Gustavsson, Chief Marketing Officer på Podme. 

– Med hjälp av vår lojala kundbas letar vi efter nya och relevanta målgrupper, vilket vi hoppas ska hjälpa oss växa vår affär ytterligare.

Envoy, Podmes samarbetspartner, bidrar med expertkunskap och den tekniska plattformen som används för rekommendationsprogrammet. Henrik Karlberg, medgrundare och VD för Envoy, säger:

 –  Vänner älskar att dela med sig av innehåll till vänner! Det som har varit extra roligt med Podme-projektet, förutom deras grymma podcastinnehåll, är fokusen på data- och insiktsarbetet. Noggrannheten och kreativiteten inom data science-området är imponerande.

 

Kontakter

Hedvig Engnell

Marknadschef Podme Sverige