Podme rekryterar CTO för accelererad tillväxt

19 september 2023 - Senast uppdaterad 12 februari 2024

Som ett led i att säkra bolagets fortsatta tillväxt rekryterar Podme Kiarash Enssi som ny Chief Technology Officer. Kiarash tar plats i Podmes nordiska ledningsgrupp och ansvarar för bolagets tech- och datastrategi med fokus på tillväxt och lönsamhet. Han har lång erfarenhet från flera ledande tjänster inom IT och produktutveckling, närmast från Schibsted/Aftonbladet.

Kiarash tillträdde rollen som Chief Technology Officer i september 2023 och i rollen ligger ansvaret för att skala upp företagets teknikorganisation och säkra grunden för att möjliggöra Podmes expansiva tillväxtplaner.
Sedan mars 2023 har Kiarash agerat tillförordnad CTO och är därmed väl insatt i bolagets ambitioner och utmaningar.


– Podcastbranschen är i en otroligt spännande fas just nu och Podme har en enorm potential. Jag är väldigt entusiastisk över att få leda företagets tekniska utveckling framåt i en expansiv fas. Som CTO kommer jag att leda vårt teknikteam i att skapa och implementera innovativa lösningar som kommer att förbättra vår produkt, öka vår räckvidd och skapa en ännu bättre lyssnarupplevelse, säger Kiarash Enssi, ny CTO på Podme.

Sedan 2021 tillhör Podme mediekoncernen Schibsted, där Podme är den snabbast växande prenumerationstjänsten i Schibsteds historia, med över 200.000 prenumeranter. Nästa steg för företaget är att säkra tillväxten genom bland annat tekniksatsningar, där rekryteringen är en viktig pusselbit.

– Rekryteringen av vår nya CTO är ett viktigt steg för företagets framtida satsningar, och för att kunna hålla fokus på utvecklingen av vår plattform. Kiarash kommer att spela en viktig roll i att förverkliga bolagets expansiva tillväxtplaner och vi är väldigt glada över att ha honom ombord, säger Johan Strömberg, VD på Podme.

Kontakter

Hedvig Engnell

Marknadschef Podme Sverige