Podme lanserar ny podcast med Hanapee

22 september 2023

Influencern och podcastprofilen Hanna Persson, känd som Hanapee, programleder Podmes nya podcast Hollywood Love Stories. I podcasten får lyssnaren följa med bakom kulisserna hos Hollywoods mest älskade och skandalösa kärlekspar genom tiderna.

Podme fortsätter att attrahera några av Sveriges mest omtyckta och aktuella profiler för att skapa tidlöst podcastinnehåll. I Hollywood Love Stories kan lyssnarna förvänta sig att få ett unikt perspektiv på vad som händer bakom kulisserna. Hanapee har bland annat synts som programledare i SVT, i hennes podcast "Surret" samt driver ett populärt konto på Instagram där hon delar med sig om sitt vardagsliv på ett humoristiskt sätt.


– Äntligen har jag fått grotta ner mig i kändisar som jag älskar! Massa nytt skvaller om våra mest älskade par och det ska bli så kul att få dela det med er alla, säger Hanna Persson, programledare för Hollywood Love Stories.

I premiäravsnittet av Hollywood Love Stories djupdyker Hanna in i relationen mellan Kim Kardashian och Kanye West. Efterföljande nio avsnitt bjuder på välkända namn som Jennifer Lopez och Ben Affleck, Britney Spears och Sam Asghari, Olivia Rodrigo och Joshua Basset

– Otroligt kul att vi fortsätter satsa på nytt innehåll i nya format, Många av oss har läst rubrikerna, sett bilderna i kändismagasinen och på sociala medier, och nu berättar vi hela storyn bakom, med all sin romantik och alla dramatiska vändningar, säger Sebastian von Sivers, Head of Content på Podme.

Hollywood Love Stories har premiär på Podme den 22 september.

Kontakter

Hedvig Engnell

Marknadschef Podme Sverige