PodMe välkomnar Relationspodden 2.0!

27 oktober 2022 - Senast uppdaterad 12 februari 2024

Med Relationspodden 2.0 har Bingo Rimér och Katrin Zytomierska skapat stort engagemang och ett unikt band till sina podcastlyssnare sedan åtta år tillbaka. I podcasten ger Bingo och Katrin sina absolut vassaste och mest underhållande relationstips. Från och med den 10 november kan Relationspodden 2.0 höras exklusivt hos PodMe. 

- Vi vill fortsätta att erbjuda våra lyssnare det absolut bästa och mest engagerande innehållet, vi vet att Relationspodden 2.0 är oerhört uppskattad av sina lyssnare. Vi hoppas och tror att Bingo och Katrins lustfyllda, roliga och bitvis provocerande innehåll kommer bidra till att stärka och bredda vårt innehållserbjudande, säger Pelle Porseryd, Content Director PodMe. 

- Efter att ha poddat regelbundet i åtta år och gett våra lyssnare ren underhållning känner vi att vi hittar en ny trygghet ihop med PodMe där vi som kreatörer kan ha fokus på just det vi är bäst på. Att podda kräver både fokus och tid från oss och eftersom vi haft ett vinnande koncept över åren så vill vi få fortsätta att göra precis det vi gjort utan att fundera på reklam. Vi kommer fokusera ännu mer istället på leverera kvalitet och känner på riktigt: att nu steppar vi upp, säger Katrin Zytomierska. 

Att det nya samarbetet kommer ta Relationspodden 2.0 till en ny nivå råder det ingen tvivel om: 

- Vårt vinnande koncept är att vi alltid är 100 % ärliga, spontana och helt utan filter. Det är framförallt Katrin som saknar filter. Men alla kan förvänta sig att podden fortsätter komma ut som ett klockverk varje vecka mer taggade än någonsin. Det kommer en hel del överraskningar också. Detta ska bli så kul”, avslutar Bingo Rimér.