PodMe stärker utbudet med komikerna Marcus Thapper och Eric Sporrong

27 september 2022 - Senast uppdaterad 12 februari 2024

Komikerna Marcus Thapper och Eric Sporrong är inga främmande namn i podcastvärlden. Nu teamar de ihop sig med PodMe och lanserar podden “Fiasko”.

- Med en titel som Fiasko kan det knappast bli annat än succé! Marcus och Erics humor i kombination med avsnittens alla dråpliga misslyckanden ligger helt i linje med PodMe:s satsning på roliga och engagerande konversationspoddar, säger Hans Abrahamsson Head of Content.

Podden kommer att ta upp historiens största misslyckanden och komikerna förundras över fiaskon som sent kommer glömmas. Dessutom får du lyssna till en svensk kändis som berättar om sitt livs största fiasko. Hör om miljardsatelliten som brann upp, armén som besegrade sig själv, Julia Frejs urspårade festnatt i Berlin och när Jonatan Unge drev ett café i konkurs.

- Fiaskon har varit en stor del av mitt liv och nu känns det gött att få ge tillbaka till svenska folket av det jag själv varit en del av. Marcus och jag har sagt länge att vi ville göra något ihop och att få grotta ner oss i totala bajsmackor som dessa fiaskon är. Det känns som något som är klippt och skuret för oss, och kul är det också, säger Eric Sporrong.

- Det känns väldigt bra att vara igång! Man insåg ju direkt att det här ämnet är en bottenlös brunn av skoj, och det har varit otroligt roligt både att gå in på stora fiaskon i världen och att höra om gästernas största fiasko i livet. Man känner sig aldrig så icke-misslyckad själv som när man numera spenderar veckan med att läsa och höra om när det går åt helvete för andra, fyller Marcus Thapper i.