Fredrik Söderholm och Julia Frändfors i ny podd

9 maj 2022 - Senast uppdaterad 30 november 2022

Poddprofilerna Fredrik Söderholm och Julia Frändfors startar nu podcasten 203 sätt att göra honom vild i sängen, tillsammans med PodMe.

Julia Frändfors från Daddy Issues och Fredrik Söderholm från Sorry – Allt gick åt helvete startar nu podcasten 203 sätt att göra honom vild i sängen, tillsammans med PodMe. I podcasten kommer duon veckovis att ta avstamp från en bok med samma namn och bjuda på sextips från ett tidigt 90-tal.

-           Jag hittade boken i en second hand-affär och den blev en tidsmaskin till en tid när synen på mannen, kvinnan och sex var annorlunda. Vi vill ta oss an boken på ett seriöst sätt samtidigt som vi bjuder på våra egna erfarenheter och stories. Det kommer bli mycket skratt, men det svåra är att ta både oss själva och boken på allvar, säger Fredrik Söderholm

Julia Frändfors och Fredrik Söderholm är vänner privat och Julia hörs som frekvent gäst i Fredrik Söderholms morgonshow Gott snack.

-          Vi har ingen aning om hur det här galna projektet ska gå, säger Hans Abrahamsson, Head of Content på PodMe Sverige. Men det känns 100% rätt för PodMe att börja jobba tätt med Fredrik Söderholm. Och i kombination med superstjärnan Julia Frändfors från Daddy Issues blir det ett tydligt steg i PodMes riktning att bredda utbudet och nå ut till ännu fler. Nu hoppas vi att lyssnarna är redo för bisarra sextips från nittiotalet, filtrerat genom 2020-talets podcastelit.

203 sätt att göra honom vild i sängen produceras av PodMe och släpps 11 maj på samtliga podcastplattformar.

Kontakter

Hans Abrahamsson

Head of Content, PodMe