Viaplay F1-Podcast går till PodMe

8 mars 2022 - Senast uppdaterad 30 november 2022

Sveriges största podcast inom Formel 1, Viaplay F1-Podcast, går till podcastplattformen PodMe. En stor nyhet för säsongen är även att den forne F1-föraren Marcus Ericsson ansluter som fast expert.

 

Viaplay F1-Podcast med profilerna Janne Blomqvist och Erik Stenborg ansluter till podcastplattformen PodMe i samband med premiären av Formel 1-VM 2022 i mitten av mars. 

 

- Jag vill påstå att PodMe är i pole position som den bästa plattformen för premiumpoddar. Vi breddar hela tiden utbudet och kliver nu in i motorsportvärlden med besked. Boomen kring Formel 1 är helt fenomenal, så att Sveriges största F1-podd nu väljer PodMe betyder att vi lägger in en helt ny växel, säger Hans Abrahamsson, Head of Content PodMe

Podcasten lanserades 2012 och har sedan dess släppt över 330 avsnitt och når cirka 30 000 lyssnare i veckan. Nytt för denna säsong är även att den forne F1-föraren, och numera IndyCar-föraren, Marcus Ericsson ansluter till podcasten som stående expert. Podcasten kommer att behålla namnet Viaplay F1-Podcast, men framåt distribueras av PodMe.

- Jag ser otroligt mycket fram emot den här säsongen! Nya bilar, nya förarkonstellationer, en ny plattform och en ny kollega i studion som dessutom startat 97 lopp i Formel 1 - jag är så peppad som jag kan bli, säger Erik Stenborg

 

Viaplay F1-Podcast ansluter till PodMes premiumutbud 15 mars.


OM PODME

Hos PodMe hittar du originalpodcasts och podcasts såsom Skäringer & Nessvold, Jocke & Jonna, En Mörk Historia och Episka ögonblick. Vi är podcastplattformen som vill ta podcastupplevelsen till sin fulla potential. Genom exklusiva och reklamfria podcasts vill vi ge lyssnaren starkare historier på lyssnarens villkor.

Kontakter

Hans Abrahamsson

Head of Content, PodMe