PodMe rekryterar Moa Soltanian Magnusson till rollen som Head Of In-house

13 september 2022 - Senast uppdaterad 12 februari 2024

Moa Soltanian Magnusson, tidigare kreativ chef på produktionsbolaget Filt och med över tio års erfarenhet av innehåll och format, rekryteras till rollen som Head of In-house hos PodMe.

I den nyinrättade rollen ligger ansvaret på att utveckla innovativa format för PodMe:s växande utbud. I rollen ligger också fokus på att utveckla strategier tillsammans med PodMe:s inhouse-producenter. Med detta kliver Timmie Strandberg vidare in i rollen som Head of Creative Audio.

Moa är utbildad radioproducent vid Stockholms Dramatiska högskola och har sedan dess haft en imponerande karriär, under vilken hon utformat en rad framgångsrika koncept för den svenska podcast-marknaden. Senast kommer hon från rollen som kreativ chef med ansvar för utveckling av koncept och nya projekt på produktionsbolaget Filt. I rollen på Filt har Moa utvecklat en stark känsla för innehåll i den kommersiella världen så väl som public service, och har arbetat med kunder som exempelvis Spotify, Sveriges Radio, Storytel, UR, NRK och Yle. 

 - Det känns fantastiskt och inspirerande att börja på PodMe och framförallt nu när poddlyssnandet har en sådan tillväxt. Jag ser otroligt mycket fram emot att ta fram starka koncept som når bred publik tillsamman med PodMe-teamet och jag kommer jobba hårt för att nå nya prenumeranter som ännu inte upptäckt det innehåll PodMe ständigt skapar och utvecklar. Jag ser oändliga möjligheter, säger Moa. 

Moa Soltanianian Magnusson kommer att axla rollen som Head Of In-house på PodMe där Pelle Porseryd har lett rekryteringen.

- Vi fortsätter att stärka vår innehållsorganisation för att möta lyssnarnas krav på kvalitet. Med Moas bredd och mångåriga erfarenhet från utveckling och produktion av högkvalitativa podcasts hoppas vi nu kunna skapa ännu fler engagerande, roliga och spännande lyssnarupplevelser, säger Pelle Porseryd, Content Director.

Kontakter

Pelle Porseryd

Content Director