Podme och Fitness24Seven går in i strategiskt samarbete – och gör gemensam träningspodcast

22 augusti 2023 - Senast uppdaterad 12 februari 2024

I Podmes nya podcast Fråga PT:n får lyssnaren underhållande expertsvar på alla frågor de någonsin velat ställa en personlig tränare. Fråga PT:n är lyssnarens personliga tränare i fickan – redo att motivera och peppa både de som redan har en hållbar träningsrutin och de som önskar att de hade en. Podcasten är en del av ett strategiskt samarbete Podme ingått med träningskedjan Fitness24Seven.

I öppna och roliga samtal möter programledaren Joni Söderström Winter, från Podme, den prisbelönta PT:n och utbildningschefen på Fitness24Seven, Joel Wästgårds. Joel ansvarar för att vidareutbilda gymkedjan Fitness24Sevens personliga tränare och är även personlig tränare åt flera landslagsstjärnor och elitidrottare. I podcasten får lyssnaren följa med när Joel guidar Joni till att komma i sitt livs form, innan hon fyller 40. I tio avsnitt varvas tips på de bästa uppvärmningsövningarna, med råd om hur man bäst tränar för att maxa sin psykiska hälsa och vad man absolut inte får säga till sin PT.

Förutom lanseringen av podcasten Fråga PT:n går Podme och Fitness24Seven in i ett strategiskt samarbete som innebär att alla Fitness24Seven medlemmar får ta del av ett exklusivt Podme Premium-erbjudande.

- Kommersiella partnerskap är ett framtida satsningsområde för Podme och vi är glada över att få inleda det med just Fitness24Seven. Vi ser stor potential i samarbetet då det kombinerar ett starkt gemensamt innehåll med ett förmånligt erbjudande. Vi tror vidare att kundvärdet förhöjs ytterligare av att så många lyssnar på sina favoritpodcasts just medan de tränar, säger Nicolas Leon, Country Manager Sverige på Podme. 

Premiäravsnittet av Fråga PT:n handlar om motivation. Hur finner man träningspeppen när man helst vill ligga kvar i soffan? Vilka tricks hjälper även den mest svårmotiverade motionären? Joel guidar Joni, som kämpar med sin egen träningsmotivation.

- Podcasts är en stor källa till inspiration och kunskap och vi tycker att det är väldigt roligt att kunna erbjuda både våra Fitness24Seven medlemmar och Podmes Premium-kunder en podcast om träning och hälsa. Detta är också helt i linje med Fitness24Sevens vision att hjälpa människor till ett hälsosammare liv, oavsett vilka de är och var de bor, säger Clara Wikekall, Marketing Manager Sverige & Norge på Fitness24Seven.

Fråga PT:n har premiär på Podme den 22 augusti och är producerad av Podmes Inhouseavdelning.

Kontakter

Hedvig Engnell

Marknadschef Podme Sverige