Podme tar med lyssnarna in i kinky-världen

20 april 2023 - Senast uppdaterad 7 november 2023

I Podmes nya podcast Jag är kinky tas lyssnarna med bakom kulisserna – in i en värld långt bort från tabun och vaniljvardag. Till klubbar och miljöer få besökt, men fler fantiserat om. Det är en ny sexpodcast som kommer närmare kinkyvärlden än någon annan tidigare gjort.

I tio avsnitt får poddlyssnarna följa med programledarna och komikerna Thomas Erikson och Clara Kristiansen när de upptäcker – och upplever – kinky-världen inifrån. I premiäravsnittet möter de paret som ska ingå i ett äktenskap som ägare och ägodel i en halsbandsceremoni framför vänner och bekanta.  

Podcasten är en trygg och säker plats där lyssnaren får reda på allt det där man undrar över men aldrig vågat fråga. Vad betyder TPE? Hur för man sig på en sexfest? Hur fungerar en tramplingsession? Hur går en Onlyfans-inspelning till?

– Det unika med podden är att vi får komma in i annars slutna rum. Vi följer med när en av programledarna viger ett par i en BDSM-ceremoni och när de besöker en sexklubb. Platser som många är nyfikna på – men få har upplevt. I öppenhjärtiga intervjuer berättar människor med olika böjningar om vad de går igång på och varför, vilket skapar en förståelse för det mest förbjudna, säger Moa Soltanian Magnusson, Head of In-House på Podme.

Programledarna Thomas Erikson och Clara Kristiansen är båda komiker – men i Jag är kinky kommer de att utforska både sina egna och andras sexuella böjningar.

Clara tar lyssnarens perspektiv i podden då hon själv inte har så stor erfarenhet av kinkvärlden medan Thomas är podcastens “expert” i duon med flera års erfarenhet inom kink.

– Det är ta mig tusan dags för en rolig och sexpositiv kinkypodcast. Vi kommer se till att ni får reda på saker ni inte visste att ni behövde veta, säger Thomas Eriksson.


Jag är kinky produceras av Podme. Första avsnittet släpps den 20 april.

 

 

Kontakter

Hedvig Engnell

Marknadschef Podme Sverige